Bordershops Whisky Corner

Nu i veckan invigdes en ”whiskyhörna” i Scandlines BordereShop i Puttgarten Eller hörn och hörna – det handlar om 100 kvadratmeter med tastingområde och en bar.

Whiskyhjørne i Bordershoppen - opsætning 041

Whiskyhjørne i Bordershoppen - opsætning 071

Whiskyhjørne i Bordershoppen - opsætning 024

– Där finns också möjlighet att utforska sortimentet genom travel retails-presentationer, berättar Oscar J-T Holm som är William Grant & Sons Nordic Communication Manager hos importören Nigab.

Glenfiddich Whisky Corner är resultatet av ett samarbete mellan William Grant & Sons Global Travel Retail och den lokla distributören Hans Just A/S.

Glenfiddich ligger förstås i fokus, men även William Grant & Sons andra märken finns på plats som Balvenie, Grant, Tullamore DEW och Monkey Shoulder, men också märken som inte ingår i Grants portfölj. Här kan man hitta exklusiva whiskies som tidigare inte varit tillgängliga för den svenska marknaden, till exempel The Balvenie 25 YO, Glenfiddich 21 YO och Glenfiddich Age of Discovery-samling.

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör