Box premierat på norskt whisky meet

Box DestilleriEn populär och ansedd whiskyfestival i Norge är WhiskyMeet som arrangeras av Hotell Terminus i Bergen. I sex år har representanter från världens whiskyindustri bjudits in för att tillgodose efterfrågan och stilla nyfikenheten hos landets växande skaran whiskyentusiaster.

Under årets festival som avslutades i helgen premierades BOX Destilleri av juryn som fann att ”den mest intressanta och spännande whiskyframtiden står att finna i en liten by, Bjärtrå i Höga Kusten-området, Sverige”.
Stolt mottog Box representant Janne Groth diplomet med orden:

– Det vi åstadkommer i Bjärtrå är inte alls något mysterium och ändå är det på något vis magi som kommer ur våra pannor.

Vi säger grattis till Box som du kan läsa mer om på boxwhisky.se

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör