Nya kryssvinnare maj 2014

Whiskykrysset
Bland lösningarna sökte vi fyra efternamn, de var: Mason, Berry, Miro & Simenon. Men en vinnare hittade Bellman och Ek också – och det är ju alldeles rätt…
Nedanstående har vunnit ”En bok whisky” av Örjan Westerlund:

Bengt Karlsson, Hammarö
Ken Lantz, Eskilstuna
Johan Roxberg, Linköping

Ölkrysset
Bland krysslösningarna sökte vi fyra kvinnliga förnamn. De var: Jane, Nina, Aino och Suu. Fast ”Elise” fanns också så det gick lika bra… Två vinnare – som ni kanske känner igen namnen på – får varsitt exemplar av ”Öl & vänner” av Magnus Svensson och Michael Björkman, de är:

Bengt Karlsson, Hammarö
Johan Roxberg, Linköping

Stort grattis, och imponerande att klara av bägge kryssen!

Kolla krysslösningarna på vår kryss-sida.

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör