Tävling: Imagine & Gunn – sätt ditt namn på flaskan


Ölmärket Innis & Gunn utlyser 2018 års upplaga av tävlingen Imagine & Gunn. De bjuder in alla att ta chansen att vinna och brygga tillsammans med Dougal Sharp och dessutom få sitt eget namn på etiketterna.

Bara fantasin sätter gränserna när det gäller ölbryggning, ekfatslagring och delikat öl, tycker Innis & Gunn. Och nu vill de ha hjälp med deras nästa Limited Edition. De uppmanar alla att släppa loss fantasin i bryggarkonstens obegränsade möjligheter.

Mika Jeppssons vinnaröl, Mika’s Choice, som släpps på Systembolaget 6 oktober 2017.

Allt man behöver göra är att skicka sin egen idé på en ekfatslagrad dröm-öl. Ska det vara en mörk eller ljus ale, en stout eller varför inte en veteöl? De vill också ha förslag på hur ölen ska lagras och vilken fat typ som ska använda.

Tävlingen sker på Innis & Gunns Facebooksida
Förslaget ska skickas in senast 29 oktober.

Och så kommer de med en uppmaning:
”Och du, krångla inte till det med för mycket detaljer om du inte vill. Du måste inte vara en bryggmästare för att vinna den här tävlingen. Låt dina smaklökar och din fantasi inspirera och leda dig! De bästa förslagen (som dessutom går att förverkliga) kommer att presenteras för svenska folket som sedan röstar fram den idé de gillar bäst! En folkvald Innis & Gunn helt enkelt.”

Röstningen pågår fredag 3 november till söndag 26 november.
Vinnaren av Imagine & Gunn röstas fram av svenska folket och presenteras den 29 november.
Ölen släpps sedan på Systembolagets hyllor under hösten 2018.

Tävla hos: Innis & Gunn på Facebook.

Vinnaren 2017, Mika Jeppsson, tillsammans med bryggmästare Dougal Gunn Sharp.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!