Årets Mackmyradag!

Den 2 juni, klockan 13.00 slås portarna upp i Whiskybyn, och Mackmyra hälsar alla välkomna. Det blir destilleriturer, whiskyprovningar, grillar som ryker, smakmarknad med lokala delikatesser och mycket mer.

De tipsar om ”Den svenska eken” – en spännande provning som Mackmyra menar kommer att få de flesta att vilja påbörja en ny spännande fatresa?
På torsdagen lanseras nya exklusiva Moment Ek, denna gången en utgåva helt lagrad på 1st fill ekfat av svensk ek. Givetvis finns den att avsmaka för de öppnar några få av de 761 flaskorna i utgåvan.

Öppettider Mackmyradagen: 13.00-19.00
”Mackmyra – The Party” på Elite Grand Hotel startar kl 20.00.

ENTRÉBILJETTER & UPPLEVELSER UNDER DAGEN

Du köper inträdesbiljetter på länken nedan där du även bokar in vilka provningar och turer du vill vara med på. Först till kvarn gäller så boka in dina favoritprovningar och upplevelser redan nu! Vi ser fram emot träffa alla er vänner igen på årets bästa whiskyfestival 2 juni!

Hela programmet hittar du här hos Mackmyra.

För förköp av inträdesbiljett, provningar, klicka här.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!