In Flames fjärde gin

Med In Flames Signature Craft Gin No 13: Grapefruit & Rhubarb släpper In Flames nu sin fjärde gin i ”signature” serien. Ginen är smaksatt med grapefrukt och rabarber, signerad av basisten Bryce Paul.


Genom att låta varje bandmedlem sätta ihop och signera sin egen smaksättning av hantverksgin har bandet In Flames gett den ett eget uttryck med unika smakkombinationer som rosépeppar och lime, fläder och gurka eller bergamott och grönt té. När bandets amerikanske basist, Bryce Paul, fick arbeta med smaksättning blev det grapefrukt och rabarber.

– För mig är inte grapefrukt bara en muterad apelsin … den är ju en smakrik och komplex frukt med en vacker dissonans som accentuerar och kompletterar andra smaker när de sätts ihop på rätt sätt. Med den här ginen har vi gjort just det, säger Bryce Paul.

In Flames Signature Craft Gin No 13: Grapefruit & Rhubarb släpptes i en upplaga av 2300 flaskor den 10 september och är destillerad på Götene Vin & Spritfabrik AB.

In Flames Signature Craft Gin No 13

Nr: 88119
Pris: 559 kr
Alkoholhalt: 40,0 %

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!