O.P. Andersons färdiga cocktail


O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail Lemon & Nettles har, som namnet avslöjar, en bas av O.P. Anderson, är lätt kolsyrad och smak av citron och nässlor. Den är också helt ekologisk. Produkten finns i Systembolagets beställningssortiment från och med idag, den 21 januari.

Drinken har utvecklats av O.P. Anderssons kryddmästare Jonas Odland tillsammans med mixologerna Oskar Johansson och Niclas Ericsson. O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail är ett svar på det växande intresset för akvavit i cocktailsammanhang.

– Intresset för akvavit har ökat kraftigt de senaste åren bland bartenders och även konsumenter har börjat experimentera med O.P. Anderson i drinkar. Med den här färdigblandade cocktailen vill vi öppna ögonen hos en bredare allmänhet – O.P. Anderson är inte förbehållet våra stora högtider utan även årets övriga 360 dagar, säger Niclas Ericsson, varumärkesambassadör för O.P. Anderson.

Liksom övriga produkter från O.P. Anderson är O.P. Andersons cocktail ekologisk, vilket gör det till världens första, och enda, ekologiska färdigblandade cocktail med akvavit som bas. Produkten bör serveras väl kyld och passar väl som fördrink till middagen eller med snacks på festen.

O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail Lemon & Nettles

Nummer: 81267
Alkoholhalt: 4,5 %
Pris: 27,90 + pant (burk, 33 cl)

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!