Heavy Metal Vodka från Hammerfall


Hammerfall bildades i Göteborg 1993 och redan med debutalbumet “Glory to the Brave”(1997) blev de ett stort namn på den internationella hårdrocksscenen. Med låtar som ”Hearts on Fire” och ”Last Man Standing” blev de en av förgrundsgestalterna inom klassisk metal. Efter debuten har gruppen släppt ytterligare nio album varav ”Built to Last” (2016) är den senaste. Bandet är i full färd med att spela in sin elfte fullängdare, DOMINION, som släpps den 16:e augusti. HammerFall består av Joacim Cans, Oscar Dronjak, Pontus Norgren, Fredrik Larsson och David Wallin.

Deras senaste släpp är inte ett album utan en vodka. Sångaren Joacim Cans beskriver stolt HammerFall Premium Vodka som en ”frisk fläkt”.

– Jag tror många kommer bli överraskade över hur bra den smakar. Den är väldigt klar och len men har samtidigt ett pepprigt temperament, säger han entusiastiskt. 
Gitarristen Pontus Norgren är lika exalterad som sin kollega. Han är den största vodkaentusiasten i bandet och vet hur knepigt det kan vara att hitta en riktigt bra vodka. Men efter ett stort antal provningar visste både han och de andra medlemmarna att de hittat rätt. HammerFall Premium Vodka är den sortens vodka som inte behöver kylas ned till minusgrader eller blandas ut med läsk för att avnjutas. Servera den rumstempererad och den kommer att smaka minst lika bra. Den sägs ha en ren och klar smak med ”spår av citrus och mandel”.

Nummer: 80475
Pris: 499 kr (70 cl)
Producent: Götene Vin & Spritfabrik AB
Leverantör: Brands For Fans Sweden AB
Alkoholhalt: 40,0 %

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!