Innis & Gunns tvillingsjälar tillbaka igen


Kindred Spirits betyder tvillingsjälar och belyser skottar och irländares många beröringspunkter. Kindred Spirits är en hyllning från skotska Innis & Gunn till bröderna på den gröna ön. Det är en mustig mörk stout som man valt att slutlagra på irländsk whiskeyek. Som vanligt tajmas lanseringen för att vara ute i god tid före den 17 mars då ju St Patrick’s Day infaller.

Den 8 mars är det dags igen – för åttonde året i rad: Systembolagets hyllor fylls med en leverans om 38 600 buteljer.

– Stouten är underbart balanserad men ändå komplex i smaken. Vårt mål med alla våra eklagrade öl är att smakupplevelsen ska vara mångfacetterad utan att för den skull bli svårdrucken. Öl ska vara gott och samtidigt spännande tycker vi på Innis & Gunn, berättar bryggmästare Dougal Gunn Sharp.

Dougal Gunn Sharp

Innis & Gunn Kindred Spirits

Nr: 11760.
Förpackning: Flaska 330 ml.
Alkoholhalt: 6,1 %
Pris: 26,90 kr (33 cl)

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!