Arbogas ölryggsäck med anti-skakteknik


Arboga bryggeri lanserar världens första ölryggsäck med anti-skakteknik. Med hjälp av en ny revolutionerade stabiliseringsfunktion ”svävar” ryggsäcken i luften. Den håller inte bara ölen kall och oskakad – den minskar även belastningen på rygg och nacke med upp till 86 procent.

Många friluftsentusiaster har genom åren slitits med ryggsäckar som gett en skakig upplevelse och tung belastning för ryggen. Arbogas ölryggsäck är framtagen i samarbete med Lightning Packs.

Tekniken bygger på elastiska band som fördelar vikten jämt på kroppen när man går och lättar belastningen på ryggen med upp till 86 procent. Det skapar en visuell upplevelse av att ryggsäcken svävar orörligt i luften. Systemet skonar inte bara vandrares ryggar. Den håller även drycken oskakad hela vägen till lägerelden.

– Arboga Beer Pack skonar inte bara ryggen på den som vistas i naturen. Den skapar även ett litet extra incitament att ge sig ut, koppla av och njuta av stunden när den kan förgyllas med en kall öl som inte skummar över, säger Marcus Friari, Brand Manager Swedish Brands på Galatea.

Arbogas ölryggsäck

• Stabiliseringstekniken håller öl i ryggsäcken oskakad.
• Ryggsäckens kylande del rymmer 6 st. 50 cl. öl.
• Minskar belastningen på rygg och nacke med upp till 86 procent vid vandring.
• Lättnaden för vader, axlar, rygg och nacke minskar risken för skador under
vandringen.
• 30 L kapacitet (inklusive kylväska).
• Vattenresistent
• Tekniken är testad av den amerikanska militären.
Arbogas ölryggsäck tillverkas i begränsad upplaga och går att beställa på
www.arbogabeerpack.com. Ryggsäcken kommer att kosta 6995 kronor, exklusive frakt.

Läs mer om Hoverglide, tekniken bakom ryggsäckens ”flytande” stabiliseringsteknik.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!