Allt om Whisky nr. 4, 2019

Gläds åt hösten tillsammans med oss!

Så har allt dragit igång. Så här efter semestrar, lata dagar och första månaden på kontoret känns sommarens upptåg väldigt långt borta. Allt är precis som vanligt. Det är så klart på både gott och ont att vardagen har kommit ikapp. Det är lite jobbigt att inse att semesterdagarna är avklarade och att det är en lååång väg till nästa långa avbrott från jobb och ansvar. Men tillsammans med oss på Allt om Whisky & Öl ser vi nog till att höstens antågande blir av bästa slag.

Till detta nummer av Allt om Whisky har redaktionen varit ute på äventyr både här och där. Jonas Gyllenpanzar Stjerna har varit på Irland och besökt det klassiska destilleriet Bushmills. Ett enastående besök. Vi besökte även destilleriet som ligger strax utanför Sandviken, nämligen Gammelstilla. Ett härligt gäng entusiaster som byggt upp något riktigt bra. Andreas Grube har tagit en titt bakom företaget Kakaw och vi har pratat rom och choklad med Duane Dove. Nyheterna ramlar in på systembolaget och det har vi också tagit en titt på.

Välkommen till den godaste läsningen på länge!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!