West Cork blended Irish Whiskey Black Cask


Så kom den äntligen, Black Cask från West Cork distillers, en lättsam och elegant irländare. Systembolaget har gjort en satsning och har efterlyst fler flaskor i plast som går att panta. Helt rätt i tiden och inte lika tungt att bära hem. Båtsäsongen går mot sitt slut men till alla de som efterlyste smartare flaskor att ha med sig på båten kanske det här är något för nästa säsong. Bara för att man gör ett mer miljösmart val behöver det inte innebära att man gör avkall på kvalité.

Allt om Whiskys smaknoter
Doft: Lite försynt i doften. Det smyger fram toner av citrus, vanilj, kaksmulor av finska pinnar.
Smak: Mycket av doften kommer tillbaka i smaken men här kommer en mer framtonande kropp av kola och bakade päron. Eftersmaken är liten till medelstor och det är här vi får en liten kram/förnimmelse av vitpepper från faten. En lättsam elegant, irländsk blended whiskey.

West Cork blended Irish Whiskey Black Cask

Nr: 4666
Volym: 70 cl
Alkoholhalt: 40%
Pris: 260 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!