Mackmyras 20-årskvartett


I samband med Mackmyras 20-årsjubilum lanseras en kvartett, Mackmyra Classic Collection, med Mackmyras uppskattade klassiker i miniatyrformat. Miniatyrkollektionen beskriver med sina olika karaktärer det unika med Mackmyras whisky så som lagring på svenska ekfat och dess rökiga smak.

Mackmyra Classic Collection går att köpa via Systembolagets beställningssortiment från den 12 november.
Mackmyra Classic Collection består av fyra svenska klassiker som tillsammans ger en översikt av Mackmyras husstil. Här introduceras den svenska eken, den svenska röksmaken och Mackmyras historia genom utgåvan Brukswhisky och storsäljaren Mack by Mackmyra. På förpackningen visas den första kopparpannan som har varit med från starten 1999, och som är en symbol för 20-årsjubileet.

– Vi har under alla år pratat om att ta fram en miniatyrkollektion. Det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda alla att provsmaka Mackmyras core range och ha en egen Mackmyraprovning. Mackmyra Classic Collection är även en perfekt present, säger försäljningschef Susanne Tedsjö.

“För vår core range vi har valt spännande recept, där de svenska förutsättningarna och råvarorna tillsammans med vårt hantverk kommit till sin rätt. Det går inte att kompromissa om man vill vara
bland de bästa, då är det bara riktigt hög kvalitet som gäller. Miniatyr Classic Collection är en hyllning till våra 20 år, säger grundare och VD Magnus Dandanell.

Mackmyra Classics Collection

Nummer: 80150
Pris: 249 kronor (4 x 50 ml / 200 ml)

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!