Famous Grouse – skotskt på skottdagen

På lördag är det dags för skottdagen. Skotska Famous Grouse slår på stora trumman och bjuder in till skotskt firande på fyra utvalda pubar i Stockholm. Förutom att kunna dricka skotskt får gästerna även chansen att njuta till tonerna av en äkta säckpipeorkester.

Fira skottdagen med Famous Grouse

Fyra år går fort och på lördag är det alltså skottdagen igen. Som alla vet (?) är skottdagen en möjlighet och anledning att hylla skotska traditioner med skotsk dryck. Famous Grouse har därför bestämt sig för att ta taktpinnen och fira på fyra noggrant utvalda pubar.

På The Bishops Arms i Sundbyberg, i Gamla stan, på Vasagatan och på Bellmansgatan kommer det dukas upp för skotsk fest. Där kommer det att finnas möjlighet till mini-whiskyprovning, en högländsk highball eller en värmande Famous Coffee. Prickar man in rätt tidpunkt får man dessutom avnjuta slagverk och säckpipor från Stockholm Pipe Band, uppklädda från topp till tå i klassisk civil Highland dress.

– Eftersom vi bara kan fira skottdagen vart fjärde år vill vi ta tillfället i akt och bjuda på Skottland och oss själva, säger Peter Molander, Nordic Brand Manager för Famous Grouse.
För alla som av någon anledning missar lördagens firande är nästa möjlighet torsdagen den 29 februari 2024.

Säckpipeorkesterns spelschema, lördag 29 februari:

  • 16.00 – stopp nr 1 Bishops Arms i Sundbyberg
  • 17.30 – stopp nr 2 Bishops Arms på Vasagatan
  • 19:30 – stopp nr 3 Bishops Arms i Gamla Stan
  • 21.00 – stopp nr 4 Bishops Arms på Bellmansgatan

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!