¡Caramba! Tequila på whiskyfat!

Michael Ballantyne, grundare av Storywood Tequila, är född i Skottland men är uppvuxen i sin mammas hemland Mexiko. Inspirerad av whiskybranschens olika sätt att lagra destillat anammade han några idéer som han tog med sig till ritbordet när han började planera sin tequilavision.

Nu kommer tre av hans lagrade tequila till Sverige. Deras tequila är producerad av 100 % Agave. Men vill man nu fylla på sitt spritskåp med andra drycker så är ju det här en rolig nyhet från tequilavärlden.
Är man intresserad av whisky så är man. En av deras tequila heter Storywood Speyside där man i sju månader har valt att lagra tequilan på ekfat som tidigare innehållit single malt whisky från Dufftown i Speyside. (Vilket destilleri får ni gissa.) De andra två som lanseras samtidigt som deras Storywood Sherry Cask och Storywood Double Oak.

Storywood Speyside Reposado 7 Years

Nr: 81421
Alkoholhalt: 40%
Pris: 499kr

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!