Gör dig redo för ölfestival i höst

Med lättade Covid-restriktioner är det fritt fram att gå på festival igen. Här är några axplock på provningar och festivaler med tipstack till 25-årsjubilerande Jämtlands Bryggeri.

Great Swedish Beer Festival i Malmö 29-30 oktober
Gräddan av Sveriges bästa hantverksbryggerier möts i Malmö –totalt finns nästan 100 bryggerier representerade.
Läs mer: https://www.greatswedishbeerfestival.se

Ölprovning i Östersund, Captain Cook 4 November
Jämtlands bryggeri bjuder in till ölprovning i Östersund med sittande gäster på puben Captain Cook. Mer info om eventet och hur man anmäler sig kommer att publiceras på Captain Cooks Facebooksida.

Barley Brewers Fest i Östersund 12-13 november
Här har arrangörerna lyckats engagera nästan 30 utställare som representerar en imponerande mix av lokala bryggerier och andra heta bryggerier från övriga delar i landet. Men det finns också utländska bryggerier på plats. Den första ölfestivalen i sitt slag någonsin i Jämtland! Jämtlands bryggeri kommer att ha med en spännande specialöl på fat som tas fram för denna festival. Läs mer på https://www.barleyfest.se

Maltmakers Dinner i Östersund, Bishops Arms 20 november
Jämtlands Bryggeri och Mackmyra bjuder in till en 5-rättersmiddag med fantastisk dryck! Här kommer vi tillsammans med Bishops Arms kockar att skapa en middag där mat och dryck harmonierar på ett fint sätt. Under middagen provar vi öl och whisky under ledning av vår och Mackmyras personal. Läs mer och anmäl dig på Facebook..

Dessutom:
5-6 november – All In Beer Fest i Göteborg

20 november – Öl- & Whiskymässa Tärnaby

26-27 november – Örebro Öl- och Whiskyfestival

2-4 december – Stockholm Beer & Whisky festival

3-4 december – Nolia Beer Umeå

Har du tips på fler mässor och sammankomster – kommentera gärna!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!