Inspiration på två hjul med The Balvenie

Vägen till The Balvenie distillery. Perfekt för en härlig åktur med MC!

Den skotska whiskyproducenten The Balvenie och välkända motorcykelbyggaren Ida Olsson fortsätter sin resa med att bygga The Balvenie Motorcycle. Motorcykeln är av klassiska märket Royal Enfield som Ida bygger om för hand med exklusiva detaljer.

The Balvenie värdesätter hantverk – det är det enda destilleriet som fortfarande odlar sitt eget korn, använder traditionella mältare och har egna kopparslagare samt tunnbindare på destilleriet.

I avsnitt nummer två reser Ida till England och Skottland för att hämta inspiration både hos Royal Enfield och självklart på The Balvenie Distillery. Det blir en härlig road-trip till destilleriet och en inspirerande tur på The Balvenie för att uppleva hantverket på plats.

Ida Olsson får en inspirerande rundtur och en djupdykning i hantverket bakom whiskyn på The Balvenie av Charlie Metcalfe.

Se Idas härliga resa här i avsnitt 2 och se resultatet i det sista avsnittet som släpps den 16 december.

Missade du första avsnittet? Titta ikapp här:
Avsnitt 1:

Avsnitt 2: https://youtu.be/5-85UGYGY6E

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!