Svenska Agitator i ny design

I samband med att Agitators kastanjelagrade whisky övergår från tillfälliga släpp till det fasta utbudet passar man på att uppdatera både flaskor och etiketter. Ny design och nya namn har tagits fram för att tydligare sticka ut bland alla irländare och skottar på den internationella marknaden.

Argument: Kastanj blir Agitator Chestnut Cask, och Agitator Blended Whisky blir Agitator The Swedish Blend. Den klassiska singelmalten byter namn från Agitator Single Malt till Agitator The Swedish Malt.
Allt för att flaskorna ska vara lättare att hitta på hyllorna, både i Sverige och utomlands. Och för att synas ännu lite bättre får etiketterna starkare färger, där man kan komma att hitta tillfälliga budskap.
De första flaskorna med ny stil dyker upp på Systembolaget i april-maj. Och whiskyn i flaskorna är precis densamma som förut; en svensk whisky som tänker om.

Agitator Chestnut Cask

Alkoholhalt: 43%
Nr: 85982
Volym: 70 cl
Pris: 549 kr

Agitator The Swedish Malt

Alkoholhalt: 43%
Nr: 54089
Volym: 70 cl
Pris: 499 kr

Agitator The Swedish Blend

Alkoholhalt: 40%
Nr: 405
Volym: 70 cl
Pris: 299 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!