Anta utmaningen – tävla med AoW!

Kom och besök Allt om Whisky i vår monter på Stockholm Beer & Whisky festival. Den 30 september – 2 oktober  och 7 oktober – 9 oktober finns vi på plats. Här träffar du inte bara chefredaktör Emma och flera av våra kunniga skribenter om whisky och öl, utan du får också chansen att vara med i en tävling med mängder av spännande priser.

Tävlingen utmanar ditt kunnande och du får söka svaren på hela Stockholm Beer & Whisky Festival, samtidigt som du går runt på mässan och lär dig mer om ädla drycker. På dessa sidor får du ett axplock av intressanta händelser och produkter att ta del av under mässan.

Väl mött på Stockholm Beer & Whisky festival 2010! Platsen är som vanligt Factory Nacka Strand.

Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Åke Jacobsson känd profil i dryckesbranschen. Åke ser du ofta med de stora inom whisky och öl.