Bishops Arms whiskyklubb rullar igång på allvar

Både provningarna och utbildningarna är en följd av det samarbete som ingåtts med Symposion International i Malmö. Symposions Joakim Altervall, Brand Ambassador för Benromach Distillery och Gordon & MacPhail, besöker under våren Bishop Arms över hela Sverige.

Bishops_Arms_500

Joakim Altervall har en gedigen whiskykunskap och har utbildat sig på plats i Skottland. Som en av mycket få har han förärats hederstiteln Honorary Stillman vid Benromach Distillery.
Tillsammans med whiskyexperten Fredrik Larsson har Joakim Altervall besökt ett antal Bishops Arms pubar i Skåne och Blekinge.
Men besöken kommer fortsätta under de närmaste månaderna och även inkludera spännande provningar på många Bishops Arms-pubar runt om i landet.

Tillsammans med Bishops Arms pubchef i Malmö, Maja Kozul, har Symposion tagit fram ett antal provningsteman som kommer erbjudas över hela landet. Till en början kör Joakim Altervall på två teman, ”Speysides Pärla” (Benromach) och ”Maltwhiskyns räddare” (Gordon & MacPhail).

Läs mer hos Bishop Arms.

Johan Franco Cereceda är en av landets mest meriterade vinjournalister. Har bred erfarenhet av både journalistik och vin och annan dryck, bland annat som uppskattad utbildare. Johan har tidigare dessutom jobbat på flera av landets vintidningar. Är en av Nordens ledande Spanienspecialister.