Grattis till våra nya kryssvinnare

Whiskykrysset från nummer 1, 2014
Bland lösningarna sökte vi två engelska landskap och två kvinnliga förnamn (ett av dem också manligt). Landskapen var Cornwall och Worchestershire och namnen Uma och Lee.
Nedanstående har vunnit Örjan Westerlunds ”En bok whisky”:

Jan Källström
Åhus

Lasse Wideklint
Hovmantorp

Ann-Katrin Jorborn
Lidingö

Ölkryss Allt om Whisky # 1 2014

Bland krysslösningarna sökte vi tre namn med biblisk anknytning, de vi tänkte på var: Kaleb, Isai och Kain, men två lösare hade föreslagit Erasmus istället för Kain, och det är ju faktiskt också rätt, för Erasmus av Rotterdam översatte Nya testamentet från grekiska till latin. De tre vinnarna som får varsitt exemplar av Örjan Westerlunds bok ”101 öl du måste dricka innan du dör” är:

Anita Holmström
Gargnäs

Johan Roxberg
Linköping

Sven Söderling
Lidingö

Läs och ladda ned kryssen på vår kryss-sida.

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör