Mackmyras medaljer

MAckmyraMEdaljerMackmyra svensk whisky vann inte mindre än sju medaljer och fick dessutom priset för ”Bästa destilleri” på Stockholm Beer & Whisky Festival 2014.

Tre guld blev det: Reserve, förlagrad elegant bourbon; Reserve, rök bourbon (i kategorin ”peaty malt upp till 8 år”) och Midnattssol.

Deras Iskristall fick silver och sedan blev det tre brons: Moment malström; Svensk rök (i kategorin ”peaty malt upp till 8 år”) och Reserve, förlagrad elegant sherry.

ReserveMackmyra– Vi är oerhört glada för alla medaljer, det är alltid lika roligt att få uppskattning för vår whisky. Extra kul var att vi tog både guld och brons i kategorin ”peaty malt upp till 8 år” där vi möter whisky från Skottland och övriga whiskyländer, sade Susanne Tedsjö, försäljnings- och marknadschef på Mackmyra.

 

 

(bildtext:) Erik Bäck och Susanne Tedsjö visar stolt upp medaljskörden.

Etiketter

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör