Whisky & öl i Malmö igen

logo1För andra året arrangeras Malmö Öl & Whiskyfestival på Malmömässan i Hyllie. Adressen är Mässgatan 6. Cirka 8000 Öl- & Whiskyentusiaster väntas besöka festivalen under 13 och 14 mars. Nytt för i år är en mikrobryggarbar, där de allra minsta bryggerierna är samlade. Målsättningen har varit att få med så många små bryggerier och destillerier som möjligt med. Precis som förra året finns det även en cigarrlounge.

Start-Hitta-2_300För dem som vill fördjupa sig i en enskild produkt finns möjlighet att boka in sig på någon av skolorna eller provningarna som hålls i separata lokaler.

Mässans utställare dukar upp med allt från hantverksmässigt tillverkad öl och whisky till snaps, cigarrer och rom.

start-ny-karta_180Malmö boulebar kommer att bygga upp två boulebanor och Interpool tar med sig två shuffleboards.

Det kommer att erbjudas allt ifrån enkel skånsk streetfood och skaldjur till en komplett meny signerad Daniel Pembert . I restaurang Forest blir det
bordsservering med skånskinspirerad meny. För den som hellre vill ta något snabbt, vällagat och läckert i bistromiljö finns Mattorget som erbjuder fisk & skaldjur eller nordiska smaker.

För mer info: www.malmomassan.se.

 

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

Verifierad av MonsterInsights