Sagan om Mackmyra – exklusivt erbjudande

I vårt snart utkomna tidningsnummer kan ni läsa en intervju med honom. Där säger han bland annat så här:

Rikard Lundborg mDet har skrivits om tillblivelsen av Mackmyra Whisky många gånger, men aldrig så ingående och initierat som när Rickard Lundborg, en av de ursprungliga grundare, berättar hela historien i boken ”Whiskyrebellerna”.
I vårt snart utkomna tidningsnummer kan ni läsa en intervju med honom. Där säger han bland annat så här:

– Det är främst tre saker som skiljer Mackmyras historia och varumärke från de traditionella destilleriernas. Först själva ursprunget och råvarorna – att det är i Sverige och utifrån våra svenska förutsättningar. Sedan det rebelliska nytänkandet, att inte försöka kopiera eller åka snålskjuts på det skotska utan istället bygga och förmedla en egen identitet och särart. Slutligen själva arbetssättet, att bjuda in och engagera kunderna att vara med och skapa företeelsen svensk whisky. Det bästa exemplet är lanseringen av det personliga fatägandet, som på något sätt innehåller alla tre delar.

Vi har ordnat lite rabatt på den spännande boken i fråga – ni får den för 169 kronor mot för 199 (med porto blir totalpriset 207 kronor). Använd rabattkoden alltomwhisky på nedanstående länk:

http://www.bladhbybladh.se/produkt/whiskyrebellerna-the-macmyra-story/

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!