Edinburgh: Resmål med provningalternativ

Castlehill_ingang_450
Ska du till Edinburgh? Lyckliga du! Missa inte ett besök på Weaving Mill & Experience för en spännande provning.

Vid nästa besök i Edinburgh så missa inte att i Weaving Mill & Experience strax innan man kommer till slottet längs Edinburgh Royal Mile så finns sedan i våras nya Castlehill Whisky. Vid öppnandet hade de 350 single malts, 50 blends och 100 skotska ales i hyllorna – sedan dess har det förstås blivit fler. Dessutom har de tagit ett helhetsgrepp om skotsk sprit och där finns både gin, vodka och andra spritsorter. Nedan ser ni de olika provningsalternativen. Klicka för större bild.

Castlehill Whisky Flyer_1024

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!