Kom på skön helkväll med whisky och mat!

Vill du vara med på en cool whiskykväll? Nu har du möjligheten att komma på en riktigt speciell provning med Chivas Brothers.

Allt om Whisky har i samarbete med Ballentine’s single malts, (Glenburgie, Miltonduff och Glentauchers) satt ihop en spännande provning på trendiga restaurang Asian Post office i Stockholm. Här får ni chansen att testa whiskies tillsammans med Sandy Hyslop, legendarisk master blender från Chivas Brothers. Under kvällen får ni också en härligt sammansatt middag med inspirerande rätter.

Tipsa dina vänner nu! Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!


Plats: Asian post office
Regeringsgatan 66
111 39 Stockholm
Datum: 31 maj 18:00-22:00
Pris: 649kr (Betalas på plats)

Säkra din plats & anmäl dig per email till;

whisky@pernod-ricard.com

Ses vi där?

PS: Vi har testat två av de tre i vår Dagens Dram-video. Kolla här:

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.