Kolla alkoholen med Dräger på mässan

Efter en rundvandring bland alla lockande läckerheter på Stockholm Beer & Whisky festival, och givetvis ett obligatoriskt besök hos Allt om Whiskys monter 50 i Hall 1, kan det vara en god idé att ta sig till Radiotekniks monter och göra ett alkoholtest med hjälp av Drägers sofistikerade utbud.


Så här berättar de själva om en av modellerna:
»Drägers Alcotest 3820 är en helt ny generation alkotestare där mätprestanda och snabbhet är utmärkande.

En alkomätare ska vara enkel att använda, hur avancerad tekniken bakom än är. Därför är menyn till Alcotest 3820 på svenska och användaren manövrerar med hjälp av en enda funktionsknapp. Instrumentet har bara någon sekunds uppstartstid och levererar garanterat korrekta resultat, varje gång, i temperaturer från -5°C till +50°C.

Dräger Alcotest 3820 är godkänd mot den professionella standarden (EN15964). Att bara vara godkänd mot den privata standarden (EN16280) möter varken de svenska lagkraven eller tyska tillverkaren Drägers egna krav på mätsäkerhet och funktion.«

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!