Whiskymässa till havs får internationellt pris

En av världens största whiskymässor går årligen av stapeln på Viking Lines nöjeskryssare iking Cinderella. Nu har Viking Line prisbelönats för sitt ambitiösa arbete med den tioårsjubilerande mässan Drinks International Travel Retail Awards 2018, i Cannes.

Sedan år 2008 anordnar Viking Line Cinderella Whisky Fair ombord på Viking Cinderella, som annars nöjeskryssar dagligen från Stockholm till Åland och tillbaka. Under tre fullmatade kryssningar bjuds på bland annat över 600 olika whiskysorter, flera olika master classes och whiskyprovningar. Mässan lockar leverantörer, föreläsare och whiskyentusiaster från hela världen.

Whiskyflaskor närbild

Den 2 oktober mottog Viking Line priset Ferry/Cruise Line Drinks Retailer of the Year 2018 på Drink Internationals prisgala på Hotel Majestic i Cannes.

– Vi är stolta och hedrade över att ha vunnit detta prestigefyllda pris för Cinderella Whisky Fair. Bakom mässans framgångar ligger hårt lagarbete och en konstant vilja att hela tiden utveckla och förbättra evenemanget. Priset tillhör därför alla oss på Viking Line som tillsammans med våra samarbetspartners varje år lägger ner själ och hjärta i vår Whiskymässa, säger Kim Engblom, Tax Free Manager Sales & Purchasing Viking Line.

Nästa Cinderella Whisky Fair äger rum på Viking Cinderella den 14-16 februari 2019 – och givetvis finns Allt om Whisky på plats. Kom gärna och hälsa på oss i Allt om Whiskys monter ombord. Här kan du köpa tidigare nummer och teckna prenumeration och gåvoprenumerationer. Varmt välkommen!

Läs mer om detaljer, tider och priser på Viking Lines Whiskymässa 2019.

Prisutdelningen Drinks International 2018 Cannes.
Christian Davis, Drinks International, Kim Engblom och Carl Mörn, Viking Line, samt Justin Smith, Drinks International.

Vid pristudelningen på Drinks International Travel Retail Awards 2018.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!