Helena Ahldén ny VD på Harrys


Den första Harrys-restaurangen öppnade i Falkenberg redan 1993 vilket gör kedjan till en av de äldsta i Sverige. I dag finns Harrys på drygt 30 platser runtom i landet – och fortsätter växa stadigt.

Den 24 februari kliver göteborgskan Helena Ahldén in på Harrys huvudkontor på Östra Larmgatan 16, nu som VD för en av landets mest genuina restaurangkedjor. Hennes mål? Att skapa lönsam tillväxt i en bransch där gästens behov styr allt.

Helena Ahldén

– Branschen är tuff idag och det gäller att man är nytänkande men också att man har en god förståelse för sina gäster. Gästens behov ska styra allt vi gör. Harrys har varit bra på det, inte minst på mindre orter där det generellt är svårt att få snurr och volym i verksamheten. Därför blir min främsta uppgift att fortsätta förvalta kedjans arv, stärka varumärket, sätta upp tydliga tillväxtmål och bibehålla den fina relation vi har med franchisetagarna ute i landet, säger Helena Ahldén.

Just tillväxt är vardagsmat för Helena Ahldén. Operativt ledarskap och utveckling inom restaurang- och cafénäring har hon sysslat med på högsta nivå under de senaste 20 åren. Ofta har det handlat om att bygga upp koncept från grunden, erfarenheter hon nu tar med sig in i Harrys.

www.harrys.se

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!