Ny design på Naked Malt

Ni har väl inte missat att Naked malt whisky har fått nytt namn och ny design? För några år sedan valde ägarna, Edrington, att ändra receptet för Naked Grouse, som den hette då. Man tog steget till en blended malt i stället för en blended whisky. Några av de single malts som de kan avslöja finns i Naked Malt är The Macallan, Highland Park och Glenrothes.

I år tog man ytterligare ett kliv genom att uppdatera whiskyn genom att ge designen på flaskan en ren, avklädd stil och whiskyn ett nytt namn.

Diane Stuart, Master Whisky Blender, har haft som mål att skapa en dryck som ska kunna avnjutas av många. Smaken ska tilltala den erfarne, men även locka in nya whiskyälskare.
– Naked Malt innehåller några av de finaste skotska single malts, de är utvalda för sin kvalitet och individuella karaktär. Varje fat single malt whisky som valts ut för vår blandning är noggrant provade för att säkerställa att det uppfyller våra höga krav på kvalitet, säger Diane Stuart.

Artikelnr: 466
Alkoholhalt: 40%
Pris: 319 kr

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!