Ädelost med whisky för julens pepparkakor

Ost- och messmörsfabrikanten Fjällbrynt menar att de har pepparkakans nya bästis. De lanserar en krämig och mild ädelost gjord på svensk hårdost och Kvibille blåmögelost från Halland – med en rund och len ton av whisky.

Fjällbrynt menar att ädelost med whisky är "Ett julgott alternativ till den traditionella ädelosten och ett perfekt tillbehör till pepparkakan." och visst låter det så.

Skulle du behöva lite fler tips över hur du kan använda Fjällbrynts Ädelost med whisky har de tagit hjälp och inspiration av kokboksförfattarna och matkreatörerna Systrarna Eisenman. Recepten hittar du på Fjällbrynts receptsida.

Fjällbrynt Mjukost Ädelost med ton av whisky säljs i tub om 175 gram och finns i ICAs, COOPs och Axfoods butiker.

Krustader fyllda med Ädelost, valnötter och granatäpplekärnor

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!