Skådespelaren Ryan Reynolds gin – tillbaka i Sverige


Aviation American Gin grundades 2005, det var en gintillverkare som tillsammans med en professionell bartender som tog fram receptet på Aviation Gin. Skaparna heter Christian Krogstad och Ryan Magarian. De skapade tillsammans en smakrik gin som är så pass len och balanserad att man kan njuta av Aviation precis som den är, med eller utan is.

Skådespelaren Ryan Reynolds, känd från bland andra Deadpool-filimernadrack en Negroni på en bar i Vancouver och blev så imponerad över drinken att han blev delägare i Craft Gin-destilleriet Aviation några månader senare. På bara ett år med honom bakom spakarna så har Aviation Gin dubblat sina volymer och nu är succén ett faktum.

Smaken kommer från bland annat bankade enbär, två sorters apelsinskal, lavendel, kardemumma och sarsaparillarot. Dessa noggrant utvalda kryddor gör Aviation Gin till den perfekta komponenten i drinkar som Negroni, Aviation Cocktail, Dry Martini och GT´s. Aviation Gin finns i Systembolagets beställningssortiment. 

Aviation American Gin

Nr: 86700
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 42 %
Pris: 399 kr

Tips: När man som skådespelare äger ett spritmärke, varför inte själv spela i reklamen? Här en som är rätt kul, tycker vi.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!