Uptown cocktails – sommar på flaska

Uptown Cocktails lanserades i USA för ett par år sedan, och blev en omedelbar succé. Bara under förra året såldes över 70 miljoner flaskor av dessa fräscha, färdigblandade drinkar som passar alla tillfällen, på festen, på bryggan eller i kvällssolen på verandan. Framgångsreceptet är enkelt: naturliga råvaror, som riktig fruktjuice, äkta grädde och noggrant utvalda premiumingredienser.

Allt sätts ihop till en kombination som är lika förföriskt enkel som den är god, allt man behöver göra är att kyla, hälla upp och dekorera. Nu kommer två olika Uptown Cocktails till Sverige. Bara att kyla, hälla upp och dekorera.

Uptown Strawberry Margarita 13,9 %

En läskande och fruktig drink som passar perfekt i solskenet med sin tydliga smak av jordgubbar och lime, allt inpackat i en vackert klarröd färg. Till Strawberry Margarita passar nästan vilken plockmat som helst, be gästerna ta med sig sina egna favoriter och bli glatt överraskad. Nr: 59206, 140 kr.

Uptown Piña Colada 13,9 %

Gjord på färsk ananas och kokosgrädde, spetsad med vit rom. Servera med mycket is, ett sugrör och fruktdekoration. Vill man äta något till rekommenderas robusta smaker, som parmaskinka, välkryddade kycklingspett eller rullar med rökt lax och pepparrot. Nr: 57303, 140 kr.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!