Blackadder Amrut Raw Cask


Blackadder är man något av bakåtsträvare, fast på ett bra sätt, eftersom man vill få whiskyn att smaka som den gjorde när man tappade upp varje glas direkt från ett fat bakom bardisken. Blackadder Raw Cask 62,1 % är från början en whisky från indiska Amrut, som sedan lagrats och så småningom buteljerats enligt en egen metod som ser till att varje flaska får sin beskärda del av destillatets naturliga oljor, fetter och sediment. Allt för att smaken ska vara så nära ursprunget som möjligt. Börja njuta den ren, men räkna med att eftervart ha nästan lika delar vatten för att få fram alla nyanser. Kommer till Systembolaget 12 februari.

Blackadder Raw Cask

Alkoholhalt: 62,1%
Nr: 85435 (Artikelnumret fungerar närmare släpp)
Volym: 70 cl
Pris: 1949 kr
Lansering: 12 februari 2024

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!