Allt om Whisky nr. 2, 2024

Våren börjar göra sig påmind, möt den med en god whisky!

TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT säger de som vet, och hur första vårmånaden mars flög förbi är för mig helt ofattbart. Men med det sagt så kommer jag av någon osökt anledning in på kommande Valborgsmässoafton, eldar och rök, lustigt nog. I det här numret av Allt om Whisky lyfter nämligen Hasse Nilsson upp vår rökiga guru Laphroaig i ’Fingerprints’. Mer på det lite rökiga temat finner vi i de smakfulla recept som Anders Tegnér tagit fram runt två trevliga Bunnahabhain som ni kanske känner igen. Ännu mer smaskigt blir det när vi sätter tänderna i ostar av alla möjliga slag tillsammans med irländska whiskeyn Bushmills. Så räkna med inspirerande idéer till vårbjudningar och festliga middagar i detta nummer.

Tidigare i år var Allt om Whisky med på Viking Lines Whisky Fair, en trevlig mässa där besökarna kunde mingla runt för att prova underbar whisky och gå på master classes. Henric berättar mer om mässan i sin artikel. Att Rod Stewart kom ut med en whisky i vintras har ni säkert sett och nu kan ni tävla om ett antal reklamprylar från popikonen. Häng med i ett välfyllt Allt om Whisky med nyheter, tips och underbara möten med personer från hela whiskybranschen.

Skål!


Prenumerera på Allt om Whisky!
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!