Allt om Whisky storsatsar på årets whiskymässa

Nu sätter årets Stockholm Beer & Whisky Festival, världens största whiskymässa igång. Allt om Whisky är självfallet på plats.

– Givetvis, det har vi varit sedan vi startade Allt om Whisky för tolv år sedan, säger Åke Jacobsson, ansvarig utgivare.

I år storsatsar dessutom whiskytidningen. Bland annat har besökare chansen att bli Allt om Whiskys ambassadör och vinna ett rese- och utbildningsstipendium till det skotska destilleriet Old Pulteney.

– Detta är ett samarbete med den Highlandbaserade whiskyproducenten som inleddes strax innan sommaren och är unikt i Whiskysverige, säger Emma Andersson, chefredaktör på Allt om Whisky.

emma med omslagenI tidningens monter står delar av redaktionen under hela mässan redo att berätta om detaljerna kring både stipendiet men också om mycket annat spännande nytt. Dessutom kommer det att finnas tillgång till massor av tidigare nummer. Men även senaste numret av Allt om Whisky kommer att finnas till försäljning till reducerat pris.

Fotnot. Allt om Whisky ges ut av Tasty News Publishing, samma förlag som står bakom systertidningen Världens Viner.

Johan Franco Cereceda är en av landets mest meriterade vinjournalister. Har bred erfarenhet av både journalistik och vin och annan dryck, bland annat som uppskattad utbildare. Johan har tidigare dessutom jobbat på flera av landets vintidningar. Är en av Nordens ledande Spanienspecialister.