Vinn biljetter till årets Ardbeg Night

ardbeg_night
Ardbeg day blir i år Ardbeg Night. För ni har väl inte missat att det kommer en ny lansering från Ardbeg den 3 juni vid namn Dark Cove?

Detta kommer att firas redan den 28 maj kl. 19-22 med en stor fest som går under namnet Ardbeg Night. Platsen är Magasinet vid Söder Mälarstrand i Stockholm.

I år är Ardbeg Night inspirerat av den mörka tid då Islay var ett ökänt tillhåll för smugglare. För århundraden sedan smugglade tidiga destillatörer sin whisky från de klippiga stränderna vid Ardbegs vik. De tog sig ut till svartmålade fartyg som låg förtöjda utanför kusten, på vilka whiskyn skulle fraktas vidare till det skotska fastlandet. En spännande och mystisk tid.

Vi på Allt om Whisky lottar ut 10 stycken biljetter. De 10 lyckliga vinnarna får 2 st inträdesbiljetter var till evenemanget.
Maila in svaret på nedanstående frågor till info@alltomwhisky.se och glöm inte att bifoga adress och kontaktuppgifter med telefonnummer till dig i mailet.

På vilket sätt är Ardbeg Dark Cove speciell?
1 Det är den rökigaste Ardbeg-whiskyn någonsin
X Det är den mörkaste Ardbeg-whiskyn någonsin
2 Det är den alkoholstarkaste Ardbeg-whiskyn någonsin

Senast fredagen den 13 maj klockan 18.00 vill vi ha dina svar. Vinnare med rätt svar kommer slumpmässigt att dras och presenteras på måndagen den 16 maj på Allt om Whiskys webbsida och på vår Facebook, vartefter de kontaktas av Ardbeg för ytterligare information.

Om du inte vill chansa kan du köpa biljetter till evenemanget direkt här så kan ni göra det här.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!