Vinn biljetter till årets Ardbeg day 2 juni i Stockholm

Ni har väl inte missat att det kommer en ny lansering från Ardbeg den 2 juni vid namn Ardbeg Grooves? Nu kan du vinna biljetter till releasefesten lördag 2 juni!

Ardbeg day firas nu på lördag den 2 juni. Det kommer att bli ett mini-Woodstock på Kulturhusets tak i Stockholm, med mat, dryck, aktiviteter, whiskyprovningar och en riktig konsert i med bland andra Nanne Grönvall och Dregen.

Men framförallt får du inte missa den meditativa whiskyprovningen av årets begränsade utgåva Ardbeg Grooves.

Vi på Allt om Whisky tävlar nu ut biljetter till 3 stycken lyckliga vinnare som vinner 2 st inträdesbiljetter var till evenemanget.
Ta chansen att vinna biljetter till firandet av Ardbeg Day genom att maila in svaret på nedanstående frågor till info@tastynews.se.

På vilket sätt är Ardbeg Grooves speciell?

1 Den har lagrats på gamla sherryfat
X Den har lagrats på kraftigt förkolnade fat
2 Den har lagrats extra länge på fat

Senast torsdag den 31 maj vill vi ha dina svar. Vinnare med rätt svar kommer slumpmässigt att dras och presenteras här på Allt om Whiskys webb den 1 juni och på vår Facebook. Vinnarna kommers sedan att kontaktas av Ardbeg för ytterligare information.

Om du inte vill chansa kan du köpa biljetter till evenemanget direkt här så kan ni göra det här: Ardbegday.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!