Allt om Whisky nr. 6, 2018


Ja, vad säger man om 2018? Sverige gick till val 9 september och herregud vad det verkade svårt, både att välja för folk och för vårt lilla land att få ordning på bitarna efter valet. Det är tur att det finns andra val i livet man kan lägga sin energi på ibland. Som att ta fram Årets bästa whisky!

Vilket jobb Allt om Whiskys panel fått göra. Mer om detta kan du läsa i detta nummer. Vi har kommit fram till den tid på året då det firas på många sätt. På företagen runt om i Sverige ser vi julluncherna som dragit igång och snart är det dags för familjerna att samlas i våra stugor. Mingel och fest planeras och firas. Men även om man är ensam kan man faktiskt ordna lite mysigt och festligt och i detta nummer får ni lite trevliga tips om dryck och mat på olika sätt. Vi påbörjar även vår serie om Japan som efterfrågats mycket.

Lagom till jul och nyår tipsar vi om gott julöl, hälsar på Kavalan, pratar whisky och choklad och mat till högtiderna.

Jag kan inte fatta att det här året har kommit till sitt slut och lika melankolisk blir jag varje år. Har man gjort rätt val under året, har man prioriterat rätt saker i livet? Det bästa av allt är att det finns en dag även i morgon och ett nytt år runt hörnet att ställa saker till rätta. Man kan inte alltid vinna slagen men det är ju trevligt om man vinner »kriget« om ett liv utan ånger och samvetskval.

Gott nytt år på er så ses vi snart igen!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.