Prova vinterbad med Talisker

Bada ”on the rocks” i exempelvis Jukkasjärvi.

Talisker har i många år velat uppmuntra människor att utforska sin omgivning och se sig om i naturen. I samma anda följer de nu upp med en guide till elva underbara platser för vinterbad, handplockade av experten Linda Vagnelind.
Hon gav i februari 2021 ut boken Kalla bad ihop med Linda Ahlgren. Platserna i guiden sträcker sig från Falsterbo i Skåne till Jukkasjärvi i Lappland.

Utöver badplatserna finns det guiden också tips och instruktioner för lyckade och säkra kallbad. Allt från hur man kommer i gång, till vad man behöver och hur man hittar fokus.

Linda berättar också om hälsofördelarna med kallbad som minskad stress, bättre sömn och kroppskontroll. Vinterbadsguiden finns på vagnelind.se/ice/talisker

Kallbadsexpert Linda Vagnelind

Vinterbadsupplevelse i Åre
För att få fler att testa kallbad lanserar Talisker i samband med att guiden släpps även ett unikt helgäventyr i Åre. På plats blir det hajk upp till idylliska fjällstugan Åre Ripmon där kallbadsproffset Linda Vagnelind guidar deltagarna till en magisk naturupplevelse i form av ett vinterbad. Detta följs av en härlig whiskyprovning och trerätters middag med Taliskercocktailsrestaurang Granen. Paketet innefattar även transport ToR Stockholm och två nätters boende samt frukost på hotell Granen i Åre.

Upplevelsen finns att boka på Confetti events. Vinterbad-weekenden äger rum helgen 12-14 november till ett pris av 1 995 kr per person.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!