World Whisky Forum på Stauning

World Whisky Forum nummer fyra har ju skjutits upp av anledningar som numera är alltför välbekanta. Men nu är det äntligen dags. Efter att ha hållits hos High Coast Distillery, Cotswolds Distillery och Westland Distillery är det nu dags för danska Stauning att agera värd under mötesdagarna 21 till 23 juni.

Temat för årets forum är hållbarhet, hela vägen från kornet, via pannorna, lagringen och slutligen förpackningen, och gästtalare kommer både från energiindustrin, restaurangbranschen och naturligtvis whiskyindustrin, i både stort och smått.

Nytt för i år är att allt finns även virtuellt, för den som vill, men inte kan, resa till Danmark och Stauning.

Mer info och biljetter finns på worldwhiskyforum.org. Väl mött!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!