Äventyrshelg till havs med Talisker!

I början av oktober kastar Talisker loss från Bremerhaven i Tyskland. Ombord på segelfartyget Artemis stävar man ut på Nordsjön med kurs på Helgoland för ett äventyr med whisky, vild natur, workshops och förstklassig mat.

Ombord på fartyget finns naturfotografen Mattias Klum, som kommer att bjuda på en föreläsning, berättelser från sina expeditioner och reflektioner kring miljö och hållbarhet.
Naturligtvis kommer han också att tipsa om hur man kan använda en kamera.

Det blir också besök på en hållbar ostronodling och övernattning i Lotus Bell-tält. Regin står Talisker för, i samarbete med Parley for the Oceans, en organisation som uppmärksammar och skyddar livsviktiga undervattensskogar över hela världen, och fokus för hela evenemanget är maritim hållbarhet, eftersom Talisker inte skulle finnas utan det omgivande havet.

Biljetterna släpps 10 september kl 12.00 på http://talisker-north-sea-experience.confetti.events/ Här kan man även läsa mer om äventyrshelgen.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!