Poppels after run efter Göteborgsvarvet

Poppels After Run blir ett 1300 kvadratmeter stort öl- och matområde i hjärtat av Göteborgsvarvet. Loppet är världens största halvmarathon och lockar runt 60?000 deltagare och hundratusentals åskådare.

– Göteborgsvarvet är en folkfest och ett fantastiskt evenemang så när vi fick frågan om vi ville vara med blev vi både glada och stolta, säger Magnus Pettersson, marknadschef på Poppels Bryggeri.

Arrangemanget sker i samarbete med Göteborgsvarvet och Theo Söderberg, projektledare på Göteborgsvarvet, ser fram emot att välkomna många av dem till vad han hoppas ska bli en folkfest i folkfesten.

– Detta är första gången vi bjuder in till After Run i samband med Göteborgsvarvet. Vi vill skapa ett inbjudande område där både löpare och påhejare kan njuta av sin prestation tillsammans med sina vänner, god öl och mat. Sen blir det livemusik och DJ:s som höjer stämningen ytterligare!

Området kommer att ligga i direkt anslutning till start- och målområdet och ha öppet klockan 12–20 den 13 maj. Där kommer det att serveras öl och mat, inklusive en ölpremiär för alkoholfri öl. Det är första gången After Run arrangeras i samband med Göteborgsvarvet.

– Vi har drömt om en alkoholfri öl länge, och nu är den här! Hoppy Alcohol Free Pale Ale lanseras på 214 systembolag den 1:e juni, men redan till helgen kan du alltså prova den – innan alla andra. Välkommen!

https://www.goteborgsvarvet.se/

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!