Allt om Whisky nr. 1, 2024

Nu startar ett nytt år av smakfulla upplevelser och givande möten.

Välkommen till det första numret av Allt om Whisky 2024! Jag kan börja med att berätta att vi nu har förstärkt vårt team på Allt om Whisky med välrenommerade Henric Madsen, som grundat och drivit Malter Magasin. I detta nummer kan ni läsa hans första krönika i vår tidning. Varmt välkommen hälsar vi Henric.

Nu startar ett nytt år av smakfulla upplevelser och givande möten. Vi inleder tidningen detta år med bland annat en spännande resa till Islay och Mull tillsammans med vår skribent Frida Birkehede, ett äventyr som tar oss till destilleriet Bunnahabhain och ger oss en smakfull inblick i öarnas rika whiskykultur.

Vi delar även med oss av en unik provningsturné med ingen mindre än Alex Bruce från Ardnamurchan. Läs mer om de fascinerande smakupplevelserna och de minnesvärda stunderna från hans besök på Bishop’s Arms i Malmö.

Den omtyckta serien ’Hasse förklarar’ fortsätter, denna gång med en påminnelse om vad blended whisky är för något.

Vi är också stolta över att ha fått möjligheten att prata med John Bielsten från High Coast Whisky. Läs om honom och hans jobb som Brand ambassador och fatsäljare i vår intervju.

Efter omfattande modernisering och digitalisering har Home of Carlsberg i Köpenhamn återigen slagit upp dörrarna för besökare. Här får besökarna möta kultur, historia och forskning – med fokus på öl, förstås. Några veckor innan nyinvigningen fick vår skribent Åsa Larsson åka till den danska huvudstaden för en sneak peek.

I detta nummer utforskar vi även om Frida Birkehede har funnit ’Rom för whiskydrickaren’, ett tema som lockat många av er läsare att höra av er till oss med både frågor och egna tips.

Slutligen, tar vår kock Anders Tegnér med oss på en kulinarisk resa med indiska influenser. Utforska nya smaker och låt dig inspireras till att skapa magi i ditt egna kök.

Må detta år fyllas med smakfulla upplevelser, nya insikter och spännande resor inom dryckesvärlden. Tack för att ni väljer att följa med oss på denna resa genom våra gemensamma intressen.

Skål för det nya året!


Prenumerera på Allt om Whisky!
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!