Dax för Baileys Iced Coffee Latte!

Baileys Iced Coffee
Jo, uteserveringspremiären har varit – tro’t eller ej, men snart så kommer nog värme också… Och till varma vår- och sommardagar har Baileys kommit med iskaffe.

Baileys Iced Coffee Latte kombinerar smakerna av Arabica- och Robustakaffe med mjölk och Baileys Irish Cream.

Det nya tillskottet till Baileysfamiljen möter den växande trenden med färdigblandade kaffedrycker. 2017-2020 förväntas försäljningen av färdigblandat kaffe i handeln att öka med närmare 20 procent, enligt Euromonitor International. RTD coffee in Sweden (feb 2016).
Baileys-Iced-Coffee-Latte

– Svenskar är det fjärde mest kaffedrickande landet i världen. Trots det är iskaffe ännu relativt oupptäckt, säger Diageos Malin Möllerberg.
Under våren kommer Baileys att genomföra aktiviteter i Stockholm för att få fler att upptäcka och utforska alla iskaffevariationer som finns.

– Håll utkik, hälsar Malin.

Baileys Iced Coffee Latte (200 ml, 4 % alkoholhalt) finns tillgänglig via Systembolagets beställningssortiment för priset 24:90 SEK, artikelnummer 82764.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!