Pistonhead Haze – ofiltrerad, uppfriskande lager


Pistonhead grundades 2011 och produceras av Brutal Brewing, skapad av det familjeägda bryggeriet Spendrups. Brutal Brewing fungerar som Spendrups egna testlabb med avsikt att producera spännande nya ölsorter, speciellt avsedda för riktiga entusiaster.

Nu adderar Pistonhead den ofiltrerade och krispiga lagern Pistonhead Haze till sitt ordinarie sortiment. Det är en vegansk lager med en ljusgul färg med toner av passionsfrukt och citrus från den australiska aromahumlen Galaxy tillsammans med bitterhumlen Magnum.

Pistonhead Haze beskrivs som en lager med uppfriskande toner. Pistonhead Haze Lager släpps rikstäckande den 1 mars i 365 Systembolagsbutiker. Den har en alkoholhalt på 5,1 % och enligt dem själva passar den utmärkt till hamburgare, kryddiga rätter eller bara rakt upp och ned.

”Det känns spännande att få introducera Pistonhead Haze för den svenska marknaden – som är Pistonheads hemmamarknad. Pistonhead Haze är en somrig öl med friska smaker som inte tar över. Haze är ett perfekt komplement till vår befintliga Pistonhead-familj”, säger Sofia Andersson, produktchef på Brutal Brewing.

Pistonhead Haze Lager

Nr: 89067
Pris: 10,50 exkl. pant (burk 33 cl)

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!