Träffa Allt om Whisky på Cinderella

Cinderella
Så var det dags för Allt om Whisky att åter ge sig ut på böljan den blå.
Mässan Cinderella Whisky Fairb pågår under tre resor efter varandra och idag torsdag den 14 februari går den första av de tre turerna.

Har du inte besökt den här mässan kan det vara en idé att boka upp den för nästa år. Speciellt med denna mässa är ju att du kan gå och prova whisky som du sedan kan köpa vid samma tillfälle. Det erbjuds Master Classes i mängder och många hålls av internationella besök från destillerierna och producenterna. Nyheter och specialbuteljeringar kan finnas och det gäller att vara lite uppmärksam så de inte tar slut.

Allt om Whisky är självklart med. I år kan ni möta chefredaktören Emma Andersson och skribenten Jonas Gyllenpanzar Stjerna i montern på Cinderella. Här kan ni prata whisky, beställa eller förlänga prenumerationen då man också får en exklusiv gåva, eller vara med i den fototävling som sätter igång genom startskottet på Cinderella Whisky Fair.

Ska du med på någon av turerna hoppas vi att vi ses där och ha mobilen i högsta hugg för du kan nämligen vinna en whiskykryssning för två personer. Vinsten gäller en kryssning den 15 mars och det ingår en svit, trerättersmiddag och inträde på Aberfeldy whiskyprovning, m.m. Provningsledare för den är ingen mindre än Andrea Montague, Nordeuropeisk Brand Ambassador för Bacardis singelmalter.

Men first thing comes first: så välkomna att hälsa på oss i montern på M/S Cinderella i helgen.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!