Klassisk svart Rémy Martin


Redan 1927 lanserade Rémy Martin sin ”Fine Champagne”-cognac VSOP (Very Superior Old Pale), gjord på druvor från områdena Grande och Petit Champagne i Frankrike. I dag är drycken den mest sålda i sitt slag i Nordamerika och i Europa.

I Sverige och Europa har Rémy Martin sedan 2012 gett ut Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish, en till smaken närapå identisk variant av originalet i genomskinlig flaska. Nu utgår Mature Cask Finish ur sortimentet och ersätts av den ursprungliga Rémy Martin VSOP i den ikoniska flaskan i frostat svart glas, från 1972.

– Rémy Martin VSOP är en extremt mångsidig cognac, god på egen hand och perfekt att blanda med till exempel ginger ale i en klassisk Horse’s Neck. Den svarta flaskan har snart funnits i snart 50 år och förknippas starkt med Rémy Martins varumärke över hela världen. Vi ser fram emot att nu få vara med och återlansera den i Sverige, säger David Kringlund, Brand Manager på Nigab.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!