Små partier ersätts av Tillfälligt sortiment


Från och med den 4 oktober försvinner namnet ”Små partier” på Systembolaget och i fortsättningen kommer vi att mötas av ”Tillfälligt sortiment” istället. Med det nya sortimentet vill Systembolaget erbjuda fler kunder fler nyheter i olika prisklasser. Deras ambition är att ständigt kunna erbjuda ett varierat utbud med olika ursprung, stilar från såväl erkända producenter som småskaliga uppstickare.

Produkterna kommer att finnas i upp till 250 butiker av Systembolagets totalt drygt 440. Små partier fanns tidigare i max 50 butiker runt om i landet.

Det kommer också fler drycker per lanseringstillfälle. Med det tillfälliga sortimentet kommer omkring 1800 artiklar lanseras årligen. Ambitionen är att så småningom nå upp till 2200 artiklar.

Det nya sortimentet kommer att lanseras två gånger i månaden, den första och tredje fredagen i månaden med undantag för januari, juni, juli och december då det bara är ett lanseringstillfälle.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!