Allt om Whisky nr. 6, 2020

Jag hoppas nu att jag får mandeln i gröten så att jag kan önska mig ett 2021 som innefattar god hälsa, åter få umgås utan rädsla och äntligen kunna kramas med mina föräldrar.

Året går mot sitt slut. Det här är första året någonsin som jag varit glad och full med förhoppning och längtan till att se ryggen på året. Man kan inte säga annat än att jag är euforisk att tacka av 2020 och kanske är ni fler som håller med mig. Vad ska man säga, ett händelserikt år samtidigt som det varit ett år av mycket hemmasittande och grubblande.

Tänk, Brexit, en vår utan melodifestivalen, USA:s presidentval, konserter och mässor som inte blev av, restauranger som gått i konkurs och andra som startat upp.

Good and bad och vad som är vad kanske vi inte får klarhet i förrän vi har putsat backspegeln ordentligt och fått lite distans. Måste dock konstatera att så mycket positivt med Corona och Covid-19 har jag svårt att se. Mitt liv blev i alla fall inte bättre av det. Jag är färdig med det här nu.

Man säger att det alltid föds idéer och kreativitet ur nöd, kris och krig. Jag hoppas nu att jag får mandeln i gröten så att jag kan önska mig ett 2021 som innefattar god hälsa, åter få umgås utan rädsla och äntligen kunna kramas med mina föräldrar.

Jag önskar även att whiskysvergie ska få tillbaka sina mässor och att restaurangerna och pubarna ska blomstra och gå bra. Det har varit ett tufft år för oss också men envis vinner.

Tack för att ni finns vid vår sida.

Gott slut & framför allt:
God fortsättning!


Var hittar jag Allt om Whisky?
Kolla hos interpress för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!